top of page

De beste betaalpas voor op vakantie

Als je al eens hebt gereisd naar landen waar ze met een andere valuta betalen ben je al bekend met de hoge kosten die de meeste Nederlandse banken rekenen voor het opnemen van geld. Ook komt het nog wel eens voor dat je met een pinpas van een Nederlandse bank niet kan pinnen bij een buitenlandse bank. Gelukkig is dat met Revolut verleden tijd. Alles wat je moet weten over de paarse Revolut pas lees je hier!


De beste betaalpas voor in het buitenland - Revolut - Creditcard - Ongekende Weg

Waarom kiezen voor Revolut?

Revolut is een internationale bank met als doel de transactiekosten van vreemde valuta zo laag mogelijk te houden. Revolut is een prepaid creditcard. Dit houdt in dat je geld op de creditcard moet zetten voordat je er geld mee kan uitgeven. Dit doe je eenvoudig door zelf geld over te maken van je eigen rekening naar je Revolut rekening. Zeker in landen waar je betaald in een andere valuta bespaar je ontzettend veel geld met het opnemen van contant geld.


Gemiddeld betaal je als je geld opneemt buiten Europa met je Nederlandse pinpas tussen de 8 en 12% wisselkoersopslag. Bij Revolut betaal je voor de eerste vijf transacties met een maximum bedrag van €200 geen wisselkoersopslag. Daarna betaal je slechts 2% wisselkoersopslag. Zeker als je voor langere tijd reist kun je hiermee veel onnodige kosten besparen!


Als je geld op neemt bij buitenlandse banken brengen de meeste banken extra kosten in rekening. Dit zijn vaak lage kosten maar deze betaal je zowel met je Nederlandse pas als met een Revolut creditcard.


Tip: vaak heb je de keuze bij het opnemen van geld voor ‘with conversion’ of ‘without conversion’. Kies in dat geval altijd voor without conversion. Zo krijg je de beste wisselkoers berekend bij het opnemen van vreemde valuta.


Revolut heeft daarnaast nog een aantal andere handige functies. In de app kun je bijvoorbeeld de lokale munteenheid kopen. Zo kun je gemakkelijk geld overmaken naar rekeningen die met een andere munteenheid betalen. Het is daarnaast een gemakkelijke reisrekening. Als je met meerdere op vakantie gaat kun je allemaal een bepaald bedrag overmaken naar de Revolut rekening. Dit houdt het een stuk overzichtelijker!


Het aanmaken van een Revolut account is gratis. en doe je via deze link. Je betaald eenmalig zes euro als je een fysieke pas wilt hebben, wat we wel zouden aanraden. Je kunt kiezen voor een Visa Revolut kaart of een Mastercard Revolut kaart. Heb je bijvoorbeeld al een Mastercard creditcard? Kies dan voor Visa. Zo heb je altijd alle mogelijke betaalpassen bij.

Verdien eenmalig 30 euro door je gratis aan te melden via deze link van Revolut en de volgende stappen te volgen: - Registreren met deze link; - Geld toevoegen aan je Revolut rekening; - Een fysieke kaart bestellen; - Drie aankopen doen van tenminste €5 per aankoop.

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen stuur ons dan een DM op Instagram. Dan kunnen wij checken of alles is voltooid en jou de beloning van 30 euro toekennen! Voor een paar euro per maand kun je jouw Revolut plan ook upgraden. Met een betaald plan krijg je bijvoorbeeld korting op reisverzekeringen, airport lounges en kun je een hoger bedrag per maand opnemen zonder wisselkoersopslag te betalen.


De creditcard van Revolut gaat bij ons al jaren mee op reizen, zowel binnen als buiten Europa. Het werkt gemakkelijk, overzichtelijk en hebben tot dusver overal geld kunnen opnemen zonder hoge kosten. Je kunt een gratis Revolut account hier aanmaken.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page