top of page

Wij zijn Bas & Fleur! 

 

Met onze gedeelde passie voor reizen zijn wij fulltime op zoek naar de mooiste bestemmingen op deze wereld. Van de ongerepte jungle op Sumatra tot aan slaperige bergdorpjes in Mexico: met onze camera, drone en laptop op zak zoeken we dagelijks naar de meest unieke plekjes en praktische tips. Onze blog staat bomvol handige tips, leuke hotspots, toffe verblijven en unieke reisinspiratie. Onze reisavonturen zijn daarnaast dagelijks te volgen op Instagram.

Over ons

Fleur - Contact - Ongekende Weg

Fleur -  is een trotste Brabander die haar hart al op veel andere plekken op de wereld is verloren. Fleur is het creatieve brein achter Ongekende Weg. Je kunt haar niet blijer maken dan het zoeken naar onontdekte 'fotogenieke' plekjes. De hoogste tempel beklimmen tot aan ziplinen door de jungle, stilzitten staat in ieder geval niet in haar woordenboek. Het liefst zou ze elke straathond adopteren, maar dat is iets voor later. Door haar ervaring als ontwerper geeft ze aan elke Ongekende Reisroute met veel plezier 'vorm'.

Bas - De onderhandelaar, boekhouder en regelaar. Bas zoekt tot in de puntjes uit hoe je het beste van A naar B kan reizen op een budgetvriendelijke manier. Is dagelijks op zoek naar de handigste tips, onmisbare apps en websites om ook jouw reis een stuk makkelijker te maken. Raakt met iedereen aan de praat, is niet vies van een biertje en ligt het liefst iedere dag in het water om te surfen. Eet als het kan nasi goreng voor ontbijt, lunch en avondeten.

Bas - Contact - Ongekende Weg

Samenwerken? Lijkt ons leuk!

Van de (wereld)reiziger en de backpacker tot aan de vakantieganger: met Ongekende Weg trekken wij een breed publiek in de reiswereld aan. Met onze social media kanalen en website bereiken we maandelijks tienduizenden reisfanaten in Nederland en Vlaanderen. 

Interesse in een samenwerking? Neem via info@ongekendeweg.nl contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Recente samenwerkingen:

Recente samenwerkingen Ongekende Weg.png

Contact

Andere vragen, opmerkingen of suggesties?

 
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We helpen je zo spoedig mogelijk! 

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page