top of page

De beste autoverhuur voor vakantie

Het huren van een auto op vakantie brengt veel voordelen met zich mee. Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar je wilt, je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer en je komt op plekken die je anders niet bezocht zou hebben. Kortom: een huurauto is ontzettend fijn om de Ongekende Wegen te ontdekken. Maar waar huur je nu het beste een auto en waar moet je op letten? Je leest hier onze aanbevelingen en tips voor het huren van een auto op vakantie.


Sunny Cars: de beste autoverhuur voor jouw vakantie

De beste autoverhuur voor jouw roadtrip

Er zijn ontzettend veel aanbieders van huurauto’s online te vinden. Een keer Google raadplegen en je hebt een lijst aan autoverhuurders die goedkope huurauto’s aanbieden. Via de website lijkt het alsof je voor relatief weinig geld een auto kan huren, totdat je de auto gaat ophalen bij de verhuurder. Op dat moment komen er extra kosten bij waar je niet onderuit komt zoals de kosten voor een extra bestuurder, een extra verzekering en het afkopen van het eigen risico. Uiteindelijk betaal je veel meer dan je in eerste instantie hebt opgezocht en is die goedkope huurauto helemaal niet meer zo goedkoop.


Om extra kosten achteraf te voorkomen, huren wij altijd een auto via Sunny Cars. De slogan van Sunny Cars is niet voor niets: vooraf weten dat je achteraf geen gedoe hebt. Bij Sunny Cars huur je namelijk een altijd all-inclusive. Dit houdt in dat bij het huren van een auto bij Sunny Cars de WA-verzekering, schadeverzekering en diefstalverzekering al standaard in het pakket zitten. De prijs die je op de website ziet staan is dan ook de prijs die je ter plaatse betaald: zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij Sunny Cars kies je gemakkelijk het type auto wat past bij je reisgezelschap en voeg je eventuele extra services toe zoals een extra bestuurder.


Sunny Cars is een Nederlands bedrijf en is 7 dagen per week te bereiken voor vragen. Huur hier een auto via Sunny Cars voor jouw volgende roadtrip!

Voor een auto huren op vakantie heb je altijd een creditcard nodig. Het verhuurbedrijf heeft immers ook de zekerheid nodig dat jij de auto in goede staat terug bent. Daarom is het niet mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. In onze blog: 'De beste betaalpas voor vakantie' lees je alles over de prepaid creditcard van Revolut!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page