top of page

Toeristenbelasting Bali: alle informatie op een rijtje!

Alle toeristen die vanaf 14 februari 2024 Bali bezoeken dienen een toeristenbelasting te betalen van 150.000 IDR per persoon, omgerekend zo’n €9. Deze toeristenbelasting op Bali is ingevoerd om de infrastructuur te verbeteren en om de cultuur en natuur te behouden. In deze blog lees je alles wat je moet weten over deze nieuwe toeristenbelasting.


Bali - Informatie - Indonesië - Ongekende Weg

De toeristenbelasting Bali

Vanaf 14 februari 2024 dienen alle buitenlandse toeristen die Bali bezoeken een toeristenbelasting te betalen. Deze bedraagt 150.000 IDR, omgerekend zo’n €9. De toeristenbelasting voor Bali is ingevoerd om de infrastructuur op het eiland te verbeteren en om de cultuur en natuur te behouden. Het maakt niet uit op welke manier je Bali binnenkomt: de toeristenbelasting betaal je altijd als je het eiland op komt. Of je nu aankomt op het vliegveld van Bali of met de boot van Java of Lombok: bij aankomst op Bali wordt gecontroleerd of je de toeristenbelasting hebt betaald.


Hoe kan ik de toeristenbelasting voor Bali betalen?

Het wordt aangeraden de toeristenbelasting voor aankomst op Bali al te betalen. De toeristenbelasting betaal je via de officiële website van Love Bali https://lovebali.baliprov.go.id/. Op deze website vul je jouw gegevens in en betaal je de toeristenbelasting. Per mail ontvang je een QR-code die je dan weer op het vliegveld van Bali kunt scannen. 


 

Volg al onze reisavonturen op de voet via Instagram en met onze blog ga jij goed voorbereid naar onder andere Bali op vakantie!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page